Villamos referenciáink

trapez-pdf

Kecskeméten hatalmas beruházás kereteiben a Mercedes gyártócsarnokokat telepít.

Épületegyüttes közel 300.000 m2.

A beruházásnál az idő rövidsége és a minőségi kivitelezés követelménye is segítette a Gripple technológia alkalmazását. A gyártócsarnokoknak 2012-re üzemelniük kell.

A könnyed logisztika miatt, csak négy Gripple termék típus található az építkezésen, hiszen egy ekkora beruházásnál több tíz-ezer függesztésről beszélhetünk.

trapez-pdf

2011. év tavaszán, Maglódon közel 20.000 m² alapterületű barkácsáruház nyílt meg.

A szűkös határidővel küzdő villamos kivitelező, hamar felismerte a Gripple technológia által nyújtott előnyöket, ezért az áruház szakipari kivitelezési munkái során elsőként kezdte el használni a Gripple gyorsfüggesztő technológiát.

trapez-pdf

Budapesten a pesti hídfő lábánál fekvő CET építése 2011. augusztusban fejeződött be.

A CET elnevezést formájáról kapta.

A kivitelezésnél 27 méter magasságból kellett lámpatesteket biztonságosan függeszteni.

A kivitelezést Gripple technológiával oldották meg, hiszen a Gripple rendszer egésze (a födémrögzítéstől, a függeszteni kívánt testig) tanúsítva van.

A Gripple rendszer alkalmazását a bonyolult födém kialakítás indokolta, ugyanis a födém üveg szerkezetébe rögzíteni nem lehetett, a hengeres vas tartószerkezeten is csak az erre kialakított részeket lehetett a rögzítéshez igénybe venni. Így a megoldást a Gripple CTI jelentette.

trapez-pdf

Szarvason épült szennyvíz tisztító telephely, melynél kábeltálca rögzítését oldották meg a kivitelezők Gripple technológiával.

A Gripple innovatív gyorsfüggesztő rendszer azért került kiválasztásra, mert a befektető az erős környezeti hatásokat jól tűrő, minőségi anyagokat akart beépíttetni a telephelyére.

A rácsos kábeltálcát Gripple G-konzollal rögzítették.

trapez-pdf

Szegeden az ipari parkban épült egy C+C áruház.

A közel 4.000 m2 alapterületű áruházban kábeltálcát és lámpákat függesztettek Gripple ipari gyorsfüggesztő technológiával.

A kábeltálca és lámpa függesztése problémamentesen, gyorsan került kivitelezésre.

trapez-pdf

2010 elején adták át Hatvanban a Decathlon logisztikai központot.

Az ipari csarnok közel 24.000 m2.

A kábeltálca és a lámpa függesztését, próbarögzítés előzte meg. A rögzítést elvégezve a kivitelezést elnyerő és kivitelező cég látta a Gripple előnyeit, ezért nem késlekedett és megrendelte a teljes kivitelezésre a megfelelő mennyiséget. Mivel a Gripple Magyarország rugalmas szállító, a kivitelezés közben felmerülő változásokat azonnal korrigálni tudta.

trapez-pdf

Maglódon 2009-ben nyílt Decathlon Sportáruház.

Az épület köze 2.000 m2.

A kábeltálca és lámpa függesztését oldották meg Gripple ipari gyorsfüggesztő technológiával.

Ki van itt?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi